Wie & wat?

Wie & wat?

14715033_10153765621032434_8268825837367020197_o

Ik help graag starters en groeiende ondernemers met hun bedrijf!

Hoe kom (of blijf) je ‘in control’ en wat is daar voor nodig: dat is wat mij bezig houdt. Ik ben mens- en oplossingsgericht, maak gemakkelijk contact en breng op een laagdrempelige manier adviezen over. Ik word enthousiast als mijn begeleiding, coaching, samenwerking en het zijn van een sparringpartner meerwaarde oplevert. Zo lever ik een positieve bijdrage aan elk bedrijf of team om de resultaten en doelen die het voor ogen heeft, te bereiken. Ruime ervaring heb ik opgedaan op het gebied van management, audit, control, advisering, zakelijke financieringen en met name het inrichten en toepassen van het ’three lines’. Sinds 2020 ben ik tevens beschikbaar voor het voeren van administraties van zzp’ers.

Verder verdiep ik me in fotografie: bijvoorbeeld portretten voor bedrijven. Dus bestaat er behoefte aan een serie nieuwe foto’s voor uw website, LinkedIn of social media: mail of bel me! Het belang van een frisse en actuele website naast een (gepast) actieve social media is groot!

Ten slotte bespan ik sinds december 2020 tennisrackets en kan tennismaterialen verzorgen via Tennis-Point.nl (affiliate-partner).

Meer informatie is beschikbaar op LinkedIn!

Lid van IIA

(foto door Paul Bink)